PDA

View Full Version : Problem with blank screenshot captures ?


Lamp3y3
09-07-2002, 06:00 AM
Hi,

I dont know whats up, but i get blank caps when i print screen and paste into an image program. the screenshot pastes but where the video image would be is just blank. maybe someone had this problem before.

eru
09-07-2002, 06:09 AM
use a program such as Virtual Dub for pasting screecaps. Load your movie in Vdub, go to the frame you want to copy and hit CTRL+1. Then paste. Vola!

Lamp3y3
09-08-2002, 01:41 AM
thanks